Мајка на шест пара близнаци

27 јануари, 20110
071122_sextuplets

Има многу жени кои се борат да се справат со своите деца но, мора да признаеме дека од сите нив мајката од Кенија е во најлоша позиција. Имено, таа е мајка на шест пара блицнаци. Досега имала шест бремености, и шест пати родила близнаци. Луѓето од Кенија сметаат дека таа и близнаците биле проколнати. Па да биде уште полошо, и нејзиниот сопруг ја напуштил. Сега 35 годишната жена живее сама со десет од дванаесетте деца, во една бедна куќа, на неколку милји од брегот на езерото Викторија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi