Мајстори во скејтбордингот

1 јуни, 20110
Мајсторство во скејтбордерството

12 годишните близинаци Пирс и Крис Бунер имаат една единствена страст, а тоа е секјтбордингот. Погледнете го импресивното видео.

http://vimeo.com/22642534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma