Македонски СКОЈ на сексуален начин

2 јули, 20110
3

Изборите поминаа, и се си тргна на истата вода. Помина бељата ебати гуната. И ВМРО и СДСМ си ги зазедоа своите позиции. И додека првите си имаат занимација во составување на новата Влада, овие вториве и не знаат што да прават со себе. Си правеа демонтсрации, си правеа пресс конференции..и секое чудо за три дена. Ај и тоа ќе го проџвакаме, ама за голтање…скраја да е. Арно ама, гледаме и возухот е сега далеку почист. Ги нема тие што најмногу димеа. Тие си ги ,,испушија,, своите цигарчиња и сега им преостана како во СКОЈ длабока доживотна илегала да си тераат. Еве совет и за нив: табла со пензионерите на клупа, пензиичка заслужена да си чекаат. Впрочем, таму и одамна им беше местото. Ем волкот сит ем овците на број!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi