Мистеријата пијано на плажа

27 јануари, 20110
B4S_piano012711_160148c

На плажата во Мајами се најде големо пијано, и никој не знае како тoa дошлo таму.
Пијаното тежи околу 300 килограми и е малку веројатно да пристигналo со брод  на плажата. Членови на крајбрежната стража одбиле да дадат интервју, затоа што  пијаното  не е опасност за навигација, и Комисијата за заштита на дивата фауна и флора изјави дека тоа не спаѓа во рамките на нејзината јурисдикција. Се чини дека сите се надеваат дека тоа исчезне како што дошло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi