На кого највеќе му е до секс на првиот состанок ?

25 септември, 20110
ljubov i seks 1

Дебелите жени, како и оние високи и слаби, поверојатно е да имаат секс на првиот состанок. Анкетата е спроведена на 10.000 припадници на веб сајтот “FriDejting.co.uk” и покажало дека, што е жената покрупна толку е поотворена кога станува збор за секс на првиот состанок, пренесува Јавно.

Како што се покажа покрупните мажи ја немаат таквата пракса, но атлетските градени мажи се повеќе склони да имаат секс на првиот состанок за разлика од останатите.

Карактеристично за жените кои практикуваат секс на првиот состанок е дека се умерени љубителки на алкохолот, сакаат автомобили и го поминуваат времето во баровите.

Од друга страна, жените кои не одат во кревет на првиот состанок се оние кои воопшто не пијат и тие сакаат велосипеди, покажува истражувањето.

Мажите кои имаат секс на првиот состанок умерено пијат и пушат, додека тие кои чекаат на поврзан однос со партнерката воопшто не пијат, не се пушачи и сакаат велосипеди.

Исто така, се покажа дека жените со низок степен на образование лесно пристапуваат на секс на првиот состанок, додека кај мажите е обратно. Колку повеќе се образовани, толку повеќе им се допаѓа да се вклучат во сексуални авантури одма на првиот состанок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi