На што мислат мажите за време на сексот?

6 април, 20110
mazite za vreme na seks

Ова е прашање кое жените многу често си го поставуваат.Анкетирани се голем број на мажи, па од дадените одговори заклучено е дека мажите за време на сексот размислуваат за многу работи. Нивниот мозок е активен како и пенисот за време на сексот.

Многу често мажите имаат проблем со стравот од предвремена ејакулација. Особено ако имаат секс со жена која многу ги привкелува. Па тогаш, мора да мислат на фудбалските натпревари, на случки со нивните пријатели, на сè само да се одалечат во моментот од својата партнерка и да го пролонгираат моментот на ејакулација.

За време на секост, особено доколку станива збор за секс со сопругата или партнерка со која се подолго, мажите мислат и на други жени. Мислат на Меган Фокс, девојката од продавницата… Најважно е во тој момент само да не го изговорат на глас името на онаа на која мислат.

Но, и жените не се ништо подобри во тој однос. И тие исто така мислат на глимецот кој изгледа токму по нивниот вкус и вршат ментално неверство.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi