Нај “гугнуваните“ жени за 2011

24 јуни, 20110
5ea688d6fd228fd2_Celebrity-Collage

Ова се топ 10 имиња на славните жени кои за 2011 година биле намногу пребарувани преку овој пребарувач. Листата е субјективна, па така сигурно со половина можеби и нема да се согласите или ќе мислите дека некој друг треба да е на прво место, или па ќе се зачудите кога ќе видите машко име во листата. Сепак бројките според Гугл говорат сами за себе.

10 Madonna – 230,000,000 пребарувања


9 Kim Kardashian – 232,000,000 пребарувања


8 Shakira – 239,000,000 пребарувања


7 Katy Perry – 263,000,000 пребарувања


6 Britney Spears – 277,000,000 пребарувања


5 Nicki Minaj – 296,000,000 пребарувања


4 Cher – 340,000,000 пребарувања


3 Rihanna – 384,000,000 пребарувања


2 Justin Bieber – 496,000,000 пребарувања


1 Lady Gaga – 578,000,000 пребарувања


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/