Најлошото видео од свадба

22 март, 20110
Wedding Ring and Anniversary Gift

Кога камерманот што ќе го најмите на вашата свадба ќе ги снима сите луѓе во тилот, нозете и ќе ги фати најнебитните моменти од церемонијата, сигурно ќе ви пукне филмот, барем на невестата. Парот  кој го доживеа ова го тужел фотографот кој го снимил најлошото свадбарско видео и сега тој мора да ги обештети со 1000 долари казна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi