Лак за нокти кој ја менува бојата

22 март, 20110
mood lakovi

Брендот The Mood произведе лак за нокти кој ја менува бојата во зависност од топлината на вашите дланки. Лакот го има во неколку тонови, портокалова-жолта, светло сина-темно сина, светло розова-темно розова, светло зелена-темно зелена итн.

Така што, кога ќе го нанесете лакот за нокти доколку ваште дланки се ладни лакот ќе ја има темната нијанса, а доколку пак вашите дланки се топли тогаш светлата нијанса. Тоа може да го видите на фотографиите кои следат.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi