Најнеобични секс рекорди во историјата

24 август, 20110
rekordi

Прочитајте колку е најдолгиот пенис во светот, колку години има најстарата проститутка и колку килограми може да подигне нај јаката вагина на светот!

Секс со 919 мажи во ист ден

Лиса Спарк, американската порно актерка, имала секс со 919 мажи во ист ден пред седум години и така поставила сведски рекорд.

Најголем пенис во историјата

Иако е често оспоруван, постои податок дека најдолгиот пенис кој е измерен  е 34 во сантиметри во должина и 16 во ширина. Сопственикот на овој импозантен примерок ивеел на почетокот на 20 век, а неговите пропорции ги забеежил доктор Роберт Дикинсон.

Жена со најголема вагина

Најверојатно најголема вагина поседувала Ана Свон од Шкодска (1846-1888).. Била висока 237самтиметри, се омажила за Мартин Бејтс одприлика исто висок ( тие се јависок брачен пар на светот) и во 1897 година го родила најголемотот бебе на светот (11,7 килограми, 86 сантиметри).

Оргии со 250 парови

Се случиле во Јапонија во складиште, а за целиот настан има видео документација. Паровите морале да ја синхронизираат “акцијата“ бидејки целиот настан имал и кореографија.

Нај јака вагина на светот

Татиата Коженикова има нај јака вагина на светот. Со посебни тегови таа со вагината може да подигне 14 килограми. Погледнете ја нејзината способност со која влегла во Гинисовата книга на рекорди.

Најстарата проститутка има 82 години

Проституцијата е позната како нај стар занает на светот, а една кинескиња покажала дека не постои старосна граница. Полицијата во Кина била изненадена кога старицата била приведена со останатите колешки.

 

Најплодната жена во историјата

Валентина Васиљева живеела во Русија во 18 век и поставила рекорд кој веројатно ниедна жена нема да го собори. Таа родила дури 69 деца! Се породила 27 пати, 16 пати родила близнаци, 7 пати тројка и 4 пати четворка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi