Најубавите национални паркови снимени од вселената! Изгледаат WooooW!

25 август, 20110
nacionalni-parkovi

Оваа галерија ги содржи најспектакуларните национални паркови од различни земји во светот. Спектакуларноста се должи пред се на нивната природна убавина, но и можноста на тоа тие да бидат видени од вселената, па се добиваат неверојатни пејсажни фотографии.

1. Националниот парк „Долина на Смртта“

2. Националниот парк „Glacier“

3. Националниот парк „Kenai Fjords“

4. Националниот парк  Grand Canyon

5. Националниот парк „Grand Teton“

6. Националниот парк „Denali“

7. Националниот парк „ Shenandoah“

8. Националниот парк „ Bryce Canyon“

9. Националниот парк „ Wrangell-St. Elias“

10. Националниот парк „ Хавајски вулкани“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma