Највисокото дрво се крие некаде во Калифорнија

15 април, 20110
del_norte_03

Високо над 112 метри, што е два пати повеќе од Статуата на слободата во Америка, а луѓто кои го откриле не ја кажуваат неговата точна локација, која се наоѓа во Humboldt Redwoods State Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi