Напредните корисници на Фејсбук преминаа на Твитер и Гугл +

14 ноември, 20110
Напредните корисници на Фејсбук преминаа на Твитер и Гугл +

Бившиот птретседател на Фејсбук, Сеан Паркер,  изрече тешки зборови за својата бивша компанија. ,,Закана за Фејсбук е дека напредните корисници преминуваат на Твитрер и Гугл +,, изјави Паркер на самитот  Веб 2 во Сан Франциско.  Тој истакна дека тоа се случува поради тоа што Фејсбук не им дава можност да управуваат со презаситеноста  со информации.  На прашањето дали Фејсбук понекогаш го доживува како ,, морничав,, после неуспешниот обид да го избегне одговорот, Паркер даде ,,незаменлив,, одговор дека постои ,, добра,, и ,,лоша,, морничавост  и дека она што денес  е морничаво утре ќе стане нужно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi