Необичен ресторан

2 април, 20110
0

Погледнете го ресторанов, што се човек нема да измисли са да привлече муштерии. Се работи за јапонски ресторан каде јадењето се служи врз голи женски тела.

Работава, пипни, лапни, голтни…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi