Неверојатни фотографии од спирални скали

24 декември, 20110
Minolta DSC

Има нешто во спиралите што ни фаќа око. Некогаш тоа е симетријата, а некогаш е тоа што ни прават да ни се врти. Практичните дизајнери ги користат овие спирални скали за да заштедат простор, додека други ги прават поради убавата форма која ја добиваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma