НЛО над Белата куќа! Ете што убаво се гледа! Нас ли ќе не лажат! :)

24 август, 20110
Poku_ali zata_kati NLO iznad Bijele ku_e

За уште еден обид за наводно заташкување, проговори и Вибур Ален, човек кој ги работел за четири американски претседатели во авионот Air Force One.

Oсвен тоа што имал извори на информации кои на остатокот од светот баш и не им се достапни, тврди дека и сам во неколку наврата имал средби со вонземјани. Прв пат се случило кога имал 5 години, и кога наводно му е вграден чип кој потсвесно информира за тоа каде вонземјаните ќе се појавуваат, и кој го терал да ги фотографира.

Еден од тие настани, се случил на 4 јули 2011, кога на воздушната територија над Белата куќа, на која е сторого забрането да се лета, биле забележани неколку НЛО за кои е сигурен дека се вонземјански летала.

Тоа не го чуди, со оглед на тоа дека тој тврди дека во американскиот врв постои свесна страгеија на прикривање на податоци за вонземјаните кои поседуваат технологија на создавање на таканаречени „whormhole” и редовно патуваат измеѓу димензиите.

Но, ова е само последниот случај во кој се направило обид да се прикрие НЛО над Белата куќа, тврди Ален. Според него, американскиот врв се плаши дека може да дојде до паника доколку се пуштат информациите во јавноста…

За своите бројни фотографии со вонземјани разговарал и со полицијата која заклучила дека фотографиите само ги потврдуваат информациите кои ги добиле од терен. Секако, не знаат дали се работи од вонземски летала, а кој друг би можел да лета во воздушниот простор над Белата куќа сеуште не е познато.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit