Нов хит на Флорида – гушкање со алигатори! :)

4 ноември, 20110
aligator

Дали некогаш сте сакале да гушнете алигатор? Со помош на Мајкл “Гејтормен” Страдџил сега можета и таа скриена желба да си ја остварите.
Мајк, кој е специјалист за рептили и кој неодамна се преселил во Тин Сити, Флорида одлучил на луѓето да им овозможи да ги запознаат  одблиску алигаторите.
Гејтормен на локалното население и на туристите им наплаќа по 5 долари за да се сликаат гушнати со неговите домашни миленици ,алигаторите. За да се осигураат сепак да не се случи нешто непријатно при гушкањето алигаторите имаат сигурносен каиш кој не им дозволува да ги отвараат своите вилици.
Властите пред  да му дозволат да започне со својата нова професија, побарале од Мајк да поднесе барање за осигурување на 1 милион долари.
Мајк тврди дека и алигаторите уживаат во гушкањето, поради топлината што се ослободува од нашите тела.

httpv://www.youtube.com/watch?v=144OW1SrUfU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi