Нов рекорд во “пирсинг”, поставени 3200 игли

8 јуни, 20110
0

Сташа Рандал, облечена само во танга гаќички со силно стисната вилица ги издржувaла убодите со стерилни игли кои пирсерот Бил Робинсон ги завлекувал под нејзината кожа, вкупно биле поставени 3200 игли.

Задниот дел од телото на Сташа скоро во целост било со вметнати игли, грбот, рацете и нозете. Нејзината првична идеја било да се постават 3600 игли, но се одлучила само на соборување на рекордот кој изнесувал 3100 игли.
Тексашкиот тату мајстор Тајсон Турк издржал цели 6 часа и 15 минути во болка, кога се обидел на овој подвиг во мај 2010 година.

Се уште се очекува претставниците од Гинисовата книга на рекорди да го потврдат овој рекорд, но судејќи по фотографиите тоа сугурно ќе се случи бргу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma