Од мака за загубените силикони се обидела да се самоубие

16 февруари, 20110
sheyla-hershey

Моделот Шејла Херши некогашната сопственичка на најголемите гради, во рок од два месеца по втор пат се обидува да се самиубие, од мака за загубените силикони. На последната операција докторот морал да ги отстрани нејзините силикони, поради компликации и инфекција. Таа неможејќи да ја поднесе загубата по втор пат се обидува да се самоубие, на ист начин со земање на огрома количина на апчиња. Првиот пат бил неуспешен, но овој пат таа е сеуште во кома и не се знае дали ќе се разбуди. Таа изјавила дека без нејзините гради незнае која е, и дека ако ги нема несака да живее, затоа што во тој случај таа неможе да биде добар пример за нејзината ќерка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi