Љубовта убива

16 февруари, 20110
3672967041_4ddd41351c_o

Дека љубовта убива е доказ она што беше спемен да го направи еден кинез кој има само 23 години. Тој затоа што се скарал со својата девојка се качил на врвот од една зграда која била висока 40 метри, со цел да се самоубие. Но, не успеал во намерата имајќи среќа еден од поќарникарите го фатл за неговата блуза во последен момент.

http://www.youtube.com/watch?v=9a8Jdr6R-8U&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi