Трендови и бои за пролет лето 2011

16 февруари, 20110
versace_rtw_sept_2010_004_144706337700

Светските дизајнери веќе ги покажаа своите најнови колекции за пролет- лето 2011 година. Од се она што до сега беше покажано може да заклучиме дека бои кои ќе бидат ин престојниве пролет и лето се: портокалова, жолта, бела, светло зелена, сина, виолетова во темна и светла нијанса, сива. Од принтовите најчесто застапени се цветовите, пругите и точките. Ова се само дел од најновите колекции на модните дизајнери како што се: Кристијан Диор, Л.А.М.Б, Викторија Бекам, Валентино, Мери Ктран, Марк Џејкобс итн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma