Оглас во кој се продава борбен авион

4 февруари, 20110
Military-aircraft-Harrier

На веб страната www.ebay.co.uk сега може да учествувате во натпреварот за купување на борбени авиони. Почетна цена која ја бара сопственикот е 69 999 фунти и веќе има околу десетина понуди. Овој интересен оглас е објавен за последниот борбен авион од првата генерација на Хариер.

Авионот служел во Фокландската војна и беше најсилен борбен авион. После тоа, тој бил пет години во Авганистан, а неговиот сегашен сопственик, Крис Вилсон од Велика Британија, изјави дека авионот се уште може да лета иако има некои технички грешки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi