Овeн Вилсон сака бурен живот

25 јуни, 20110
2005_the_wedding_crashers_009

Овен Вилсон и неговата невенчана сопруга Џејн Дуел се разделиле откако пред пет месеци добија син. Џејн сакала Овен да ги превземе обрвските и да се ванчаат, а тој сакал повеќе слобода. “Овен сакаше слобода, да прави што сака со своите пријатели, а во исто време би имал семество со Џејн. Таа на тоа се согласила и Овен решил да прекинат, бидејќи неакаше да ја изневерува”, изјавува близок пријател на глумецот. Најверојатно Џејн со својот син се преселила во Њујорк, а Вилсон останал во Калифорнија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma