Паметна крава

20 јуни, 20110
Паметна крава

Сопственикот на шталата поставил сигурносни камери, бидејќи во шталата постојано му се јавувал ист проблем. Тој ќе ги заклучи кравите, а во текто на ноќта ќе ги види во полето. Кога ја видел првата снимка од кравите од сигуносните камери имал што да види, една од кравите со јазик постојано ја отклучувала вратата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma