Папата во Македонија

24 мај, 20110
VATICAN POPE

Извори на Попара кажуваат дека шансите Папата Бенедикт 16 да ја посети Македонија се многу големи. Тоа би можело да се случи напролет во 2012 година.

Дали 2012 година е клучна за Македонија од секој аспект па и од духовен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi