Распашана команда

24 мај, 20110
o

Изгледа на познатата српска пејачка Анабела Буква љубовта не и е јака страна во последно време. Познатата српска спонзоруша не успеа да се вдоми кај Кариќи. Еден од внуците на браќа Кариќ, главом без обзира побегна за Москва каде што и живее, а ја остави “сиромашката” Анабела да проба по Богзнае кој пат да “налегне” некоја позната но сепак богата фаца. И посакуваме среќа, иако наш предлог е сепак да проба кај македонските новопечени бизнисменчиња кои се би дале да прошетаат таква “рибетина“ по познатите Скопски кафулиња и дискотеки. Среќно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma