Пазар на пруга

15 април, 20110
Пазар на пруги

Железниците во Бангкок изградиле линија преку децении стариот пазар Меј Klong , но тврдоглавите продавачи одбиваат да се преселат од местото, иако возот им поминува по осум пати на ден. Погледнете на што личи пазаров.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3_BN7gm4SLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma