Пијано наопаку

26 септември, 20110
Пијано наопаку

Овој млад човек чиј идентитет се уште не е познат, успева да ја отсвири Clocks од Coldplaya свртен со грб наспроти клавирот. Оние постручните велат дека момчево боледува од многу ретка болест, наречена Elher – Danlosov синдром, кој всушност преставува  болест која ги зафаќа зглобовите и лигаментите и ги прави неверојатно флексибилни.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DEpkH_viH7A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi