По грешка поканила 1500 луѓе на роденден

6 јуни, 20110
Asian girl blowing out candles at birthday party

Една тинејџерка од германскиот град Хамбург, која преку Facebook поканила гости на нејзиниот роденден, но побегнала од забавата бидејќи видела дека на неа се појавиле повеќе од 1500 луѓе.

Грешката најверојатно настанала кога таа при креирањето на поканата на социјалната мрежа, заборавила оваа покана да ја направи приватна, односно да се појави само за нејзините пријатели, па така тој настан станал јавен, а на роденденот дошле луѓе кои таа не ги познавала.

За да ја обезбедува нејзината забава хамбрушката полиција испратила 100 полицајци. Споменато е дека девојката го славела својот 16 роденден и дека се вика Теса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma