Пост оргазмичен грип

17 јануари, 20110
postorgazmicen grip 1

Одредена семена алергија е поврзана со овој посторгазам грип, а истражувачите велат дека семени инекции би можеле да помогнат. Една ретка алергија е поврзаната со чуден грип, как оболест која ја искусуваат некои мажи по оргазмот. Мажите кои страдаат од овој постогргазмичен синдром, може да добијат трески, течење на носот, екстремен умор и и крвави очи веднаш по ејакулацијата. Симптомите можат да траат и цела недела. Две холандски студии ја истражуваат оваа болест, и велат дека во моментов се третира со терапија каде мора да се инјектира дози од сопственото семе за да се редуцира алергиската реакција. Резултатите од истражувањата се многу битни за откривање на овој синдром, кој беше разоткриен во 2002 година, но дека постоела поодамна, и дека влијае на многу повеќе мажи од што се сомневаат, бидејќи повеќето од нив несакаат да разговараат за оваа болест со своите лекари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi