Постери за изгубено – најдено!

22 декември, 20110
lf

Како и со случајот со кучето на Џесика Симпсон, многу од овие остануваат нерешени. Би помогнал ли да се решат? Знаците за изгубено-најдено го прават вашиот дом user-friendly и секако покажуваат дека се грижите за благосостојбата и удобноста на вашите клиенти и вработени.

Тука има голем избор на некои од најсмешните и најчудните загуби, постери за изгубено-најдено. Не знам дали сите од нив се вистински или лажни, но во секој случај слатко се изнасмеав, особено на еден на кој имагинарно му недостасува пријател. Тоа е бесценето. Погледнете ги изгубените и пронајдени слики.

Уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma