Потона Титаник вториот

7 јуни, 20110
23_titanic

Чамецот наречен Титаник Вториот потона исто како и култниот Титаник. Марк Вилкинсон тргнал на својата прва пловидба со чамесот, но набрзо морал да се спасува… задниот дел од чамецот почнал да тоне, а Вилкинсон се обидел да ја исфрли водата од него, пред да го напушти. Веднаш по тоа, чамецот потонал. Да не бил во близина капетанот на пристаништето кој му помогнал на Марк, тој би потонал заедно со вториот Титаник.

“Малку ми е смачено и ми е срам од прашањата од типот дали сум удрил во санта мраз“, изјавил Вилкинсон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma