Позитивната страна на дебелината

13 јануари, 20110
fat-woman

Една 46 годишна жена ја искористила својата дебелина при кражба. Таа успеала да украде крзнено палто од луксузната продавница, кое чинело 6.500 долари и го ставила во долната облека. Од продавницата, веднаш пријавиле во полиција. По три дена жената била уапсена, а крзненото палто било најдено во нејзините гаќи. Офицерот се изненадил кога жената го поткренала фустанот и палтото го извадила од својата долна облека. Нејзината тежина од 120 килограми, не ја натерала полицијата да се посомнева дека големиот задник не се должи само на килограмите, туку и на украденото палто скриено во тој дел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi