Човековото влијание врз биосферата

12 јануари, 20110
Seawifs_global_biosphere

Диоксини се најпознати токсични органски соединенија познати денес. За поголема слика клик на линкот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi