Неколку вистини за пенисот

11 јануари, 20110
mens-underwear-designer

Жените, а неретко и мажите веруваат во секакви митови кои кружат за машкиот полов орган. Како и да е, еве неколку вистини за пенисот кои досега ги немате слушнато. Пенисот може да се скрши. Тоа го сведочат неколку несреќни мажи кои се соочиле со тоа болно искуство. Тие велат дека до тоа дошло во момент на страствен секс. Во моментот се слуша звук како кога нешто се крши, а потоа следи неопислива болка. Ладната вода е непријател на пенисот. Стручњаците тврдат дека ниските температури и ладната вода се голем непријател на машкиот полов орган. Доктор Фиске објаснува, тестисите мора да бидат на топло како би произведувале сперматозоиди и тестостерон. Мажите кои пушат може потешко да постигнат ерекција. Тоа е така бидејќи никотинот ги стеснува крвните садови, а исто така ги смалува крвните жили кои поминуваат низ пенисот и носат крв која е потребна за ерекција. Ерекцијата се постигнува и без употреба на мозокот. Доказ за тоа е утринската ерекција која се постигнува без контрола од старна на мозокот. Екстра големите кондоми се за многу мал број од машката популација. За жал 94% од мажите лажат за големината на својот пенис. Мажите се програмирани да постигнат оргазам после првите три минути од сексот но, за да ја задоволат својата партнерка се научиле на трпение.Врската помеѓу големината на дланките, стапалата со пенисот едноставно не постои. Така што верувањето дека мажите со големи дланки или стапала имаат поголем пенис е невистинито.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi