Дај што даш :)

13 јануари, 20110
COFFEE_SHOP_INTERCONTINENTAL_PRAGUE

Кафе бар каде гостите сами си ја одредуваат цената на пијалоците. Сопственик од Прага на еден локал, дошол до една неконвенционална идеја, но доста успешна за тоа како да го наполни својот кафе бар. Тој изјавил дека немал доволно муштерии, ниту пак неможел да привлече нови и едноставно морал нешто да смисли. Сега секој ден локалот е преполн, раскажал Ондреј Лебовски. Гостите во овој локал, доаѓаат и сами си ја одредуваат цената на нивните пијачки, храна, сувенири, постери, книги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi