Преубави симболи на полињата во Англија и Чешка

4 август, 20110
309997914_dd22ee2b90

Полињата на невини граѓани повторно станале платно за уметничкиот израз на некои непознати лица. Овој пат тие одлучиле својата креативност да ја изразат во Англија и Чешка.
Неверојатните комплексни форми ги воодушевиле гледачите, но исто така ги оставиле со многу прашалници во главата. Кој би можел да направи таков комплексен проект за само една вечер?
Дали тие во своето соседство имаат врвни дизајнери, уметници и архитекти? Или тоа е сепак дело на вонземјани кои одлучиле да ни остават некоја порака?
Сега за сега, одговорот на ова прашања се уште не го знаеме, но дефинитивно Ви препорачуваме да ги погледнете овие неверојатни слики:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi