Принцот Хари на Северн пол

31 март, 20110
harry 1

Додека неговиот постар брат принцот Вилијам на големо е посветен на гламурозната кралска свадба, неговиот помал брат, принцот Хари е на Северен пол. Тој е еден од учесниците на хуманитарната експедиција која е наменета за воените ветерани. Тој и екипата ќе треба да поминат 320 километри со цел да соберат парични средства кои ќе бидат наменети за воените ветерани. Парите ќе бидат употребени за финансирање на нови вработувања.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma