Прочитајте го!

29 мај, 20110
losi vistini za mazite

Велат дека линијата помеѓу љубовта и пријателството е многу тенка, и многу девојки се убедени во вистинитоста на овие тврдења. За да дознаете дали вашата врска е чисто пријателска или вашиот “пријател” има и други намери треба само да го следите неговото однесување кога е со вас, од тоа многу ќе откриете.

Ако честопати кога сте заедно ве држи за раката, сака да покаже дека му е навистина убаво со вас, и сака тоа да го покаже пред целата јавност. Обрнете внимание и на начинот на кој ве допира. Ако неговите раце често се наоѓаат на вашиот грб или половина, тој сака сексуално да ве предизвика и трпеливо ја чека реакцијата од ваша страна.

Задолжителниот бакнеж при разделбата открива искрени, еротски и емотивни чувства кај него кои се насочени кон вас.

Доколку тој бакнеж и прегратка траат подого, тој веќе ве замислува во својата прегратка како водите љубов.

Искрената насмевка ќе го потврди секое сомневање. Доколку тој блеска кога е со вас и неговата искрна насмевка не ја трга од лицето, тоа е јасен знак дека сака да ја премине линијата што ги дели пријателството и љубовта.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma