ВИДЕО: Проколната крвава слика

25 мај, 20110
Untitled

Сликата во прилог е насликана од уметник кој бил во депресија, а неговата крв ја измешал со бојата со која го насликал ова дело. Откако ја насликал по кратко време си го одзел животот. Сликата е во сопственост на повеќе генерации на едно семејство, кои тврдат дека е проколната, но сепак не се откажуваат од неа.
Тие велат дека околу сликата се случуваат паранормални активности а се претпоставува и дека ја чува и самиот дух на уметникот.
Паранормалните активности снимени со камера можете да ги погледнете овде:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma