Протестите низ Арапските држави

9 февруари, 20110
unrest_in_egypt_640_18

Протестите кои секојдневно се случуваат низ Северна Африка и Средниот Исток, поради корупција, сиромаштија и дикататорски режим  ги полнат дневните весници во светот, преставени низ една фотографија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi