Кој го крие Ратко Младиќ?

23 мај, 20110
Serb War Criminal Ratko Mladic

Јатаците кои беа обвинети за логистика во криењето на Младиќ, беа ослободени од српските судови. Има ли Младиќ поддршка од демократските власти во Србија? Ќе има ли маж во Србија што ќе го уапси и процесуира Ратко Младиќ во Хаг?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma