Реклама која ги разбесни католиците во Италија

20 април, 20110
Реклама која ги разбесни католиците во Италија

На националната телевизија во Италија се појави провокативна реклама за безжичните слушалки Nodis. Токму пред велигденските празици во оваа кампања Исус е претставен на еден поинаков  начин, поради кој се разбеснија католиците во Италија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi