Решил Босанец да постане принцеза :))

27 октомври, 20111
princeza

Решила принцеза да се мажи, но само за оној кој може да ја прави “онаа работа” 30 пати едно по друго, во спротивно отиде главата.

Се пријавил Германец. Ја прави “онаа работа” 10 пати и не може повеќе – отиде главата.

Се пријавува Италијанец, 20 пати и не може повеќе – отиде главата.

Се пријавува Босанец. По секоја обавена работа со креда си забележува на ѕидот. Доаѓа до 29 рецки, кога принцезата вели – 28 пати!

Босанецот одговара: 29!

Принцезата повторно: 28!

Босанецот луто ги брише сите рецки од ѕидот и вели:

-Е сега идеме од почеток!!!

One comment

  • Kodar

    27 октомври, 2011 at 11:54

    a da ne treba naslovot da bide: Решил Босанец да постане Принц :)) – a ne princeza ??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma