Ријана беснее по Сардинија

28 август, 20110
rihanna

Дека на Ријана и беше забавно на одморот со пријарелите на Сардини, сведочат фотографиите кои пеjчката ги објави на Твитер профилот. Под една од нив напишала дека нејзината асистентка, успешно ги разголувала келнерите во некој бар за да може да им ги грицка брадавиците. Лудите ноќи не се единствените, затоашто Ријана уживаше последните денови, туку тука беа бутиците. Таа и дамите на денот на тргнување за дома отидоа да пазарат од познатите брендирани продавници и си отидоа со полни вреќи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma