Руски бар за малолетници… И тоа со водка!!!

29 октомври, 20110
thumbs_childrens_nightclub_only_in_russia-0021

Додека ние играме ластик и кошарка кога сме млади, русите зе забавуваат во ноќни клубови уште од „мали нозе“. Погледнете каква атмосфера има во ноќните клубови низ Русија, кои се специјализирани за малолетници:

\

\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi