Сакаше да ја измие колата, а за малку ќе убиеше човек! :)

23 декември, 20110
Сакаше да ја измие колата, а за малку ќе убиеше човек! :)

Жена + возач, веќе ви е јасно за што станува збор.

Ако работите во пералните за автомобили, добро погледнете го ова видео, за да знаете како да спасите жива глава ако некогаш ви дојде ваква муштерика.

Работникот во перланата заврши меѓу ѕидот и автомобилот.

httpv://www.youtube.com/watch?v=2cz4v_SJGv0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma