Само еден – секс!

29 октомври, 20110
seks

Поради добриот коктел, неколку убави зборови, насмевка и привлечност, се разбудивте во неговиот кревет. Сте го слушнале ова во последно време повеќе пати? Тоа е затоа што жените научија да уживаат со потполно непознати мажи за кои ги врзува само хемија…и ништо друго.

Ваквите врски знаат да бидат многу болни и опасни. Многу последици како што се несакана бременост и вонбрачни деца, излагуваат од вакви врски. Научните истражувања покажуваат дека секој втор човек на светот имал сексуално искуство за една ноќ.

Пред неколку години бракот беше најсвето нешто во секој однос, а во денешно време многу малди парови не ни помислуваат на брак. Состојбата многу се промени. Некогаш мажите беа тие кои инсистираа за секс за една ноќ, а денес тоа го превзмаа жените. Тука се сега нови девојки кои има се додворуваат на мажите, директно го изразуваат она што го сакаат и на крајот си заминуваат. Тоа се случува од причина што се жените, гледајќи ги своите родители забележале дека мажите секогаш подобро поминувале и дека неверствата им толерираат. Жените го сакаат токму тоа. Да ја променат состојбата во своја полза.

Кога се впуштаат во сексуална авантура, тоа немора да значи дека ќе биде само за една ноќ. Обично може и да трае и по едем месец или подолго и тогаш поради сексуална презаситеност, партнерите се одалечуваат. Тоа е навистина интересно некое време, страсно и возбудливо, но обично сите го поставуваат прашањето дали овој секс е ист и како оној кога сте во долга врска и го правите тоа од љубов. Сексолозите сметаат дека без љубов едноставно неможе да има кавлитетен секс.

Доколку сте и Вие една од оние која претходната ноќ заглавила со некој во кревет, и доколку не сте одлучиле полека да се шмугнете од станот, туку сте останале да ја почекате неговата реакција, и доколку тој ви спремил романтичен појадок и побарал од вас да останете уште некое време…можеби сепак е на повидок нова љубовна романса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi