Се појави уште една дублерка на Natalie Portman

20 април, 20110
natalie-portman-your-highness

Natalie Portman е дел од новиот филм “Your Highness”. За една сцена од филмот каде таа требало да влезе во езерото одбила да влезе во ладната вода, па со таа цел била ангажирана нејзина дублерка која ќе се појави на кратко во филмот. Станува збор за девојката од Ирска, Carolina Davis која за оваа улога добила 280 евра.

Во последно време се поинтересни стануваат дублерките на Natalie, особено онаа од нејзиниот претходен филм “Black swan”, за која се тврдеше дека се појавува во 80% од филмот.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi