Секс бомбата Сораја на плажа!

2 август, 20110
soraja naslovna2

Сораја отиде на плажа и ги засени сите жени. Со своето бујно деколте, успеала сите погледи да ги сврти кон себе. А кога “публиката” ќе го загуби интересеот, Сораја има друга тактика. Легната на лежалка се мачка со крема за сончање, а особено поинтензивно во пределот на деколтето. Е тогаш повторно сите гледаат во неа.

Ова се кратките моменти на одмор, со оглед на тоа дека таа работи како домаќинка на еден хрватски ноќен клуб, ова лето за неа е работно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi